Categories
Абитуриенти 2010

Италиански лицей, 73 СОУ, 31 СУЧЕМ

Италиански лицей
Италиански лицей

By Стефан Димов

The best labor-saving device of today is tomorrow.

9 отговори на “Италиански лицей, 73 СОУ, 31 СУЧЕМ”

Здравейте! Идеята Ви за снимки от баловете е чудесна ,но от Италианския лицей тук виждам само три-четири момичета. Къде са останалите???

Здравейте!
Всички снимки, които виждате тук, може да гледате абсолютно безплатно. Това напълно ме разтоварва от всякакви отговорности и задължения. Ако не откривате себе си или ваш роднина, нищо лично, просто имате лошия късмет момичето да не се е мернало пред обектива ми.

Приятно гледане!

снимките са страхотни,само имам една мъничка забележка-повечето снимки са на абитуриенти от 31во,включително и моите (аз съм момичето от заглавната снимка;) ) Казвам го не за друго,ми от уважение към училището ми,ако може да промениш заглавието и да добавиш „31 сучем“ 😉

🙂 Адаш, имаш страхотна усмивка !

оооо много благодаря,аз лично точно тук не се харесвам,но щом професионалното ти око смята че е добра,okey! =)

Аз имах впредвид защо ни няма нас момчетата абитуриенти ,но както и да е…Все пак браво за снимките,всички са мнго хубави и идеята е супер =))

Здравейте г-н Димов,
снимките наистина са чудесни, но уви само на прекрасни госпожици. За съжаление на някои момчета им е трудно да позират или не се досещат за това когато обектива е насочен към тях. Също така на този празник и те се вълнуват. Наистина бих искала да попитам само госпожици ли снимахте на 25 май пред Шератон? И също така да отбележа, че в 19 часа първи влезнаха абитуриентите от 30 СОУ „Братя Миладинови“, тук има 2-3 тяхни снимки и нищо повече от това, дори името на училището. Както пишете по-горе, сайта е безплатен и да ни е приятно гледането, но аз например прочетох, че мога да поръчам срещу заплащане снимка в голям формат от Вашия сайт и много бих искала да го направя, защото моят син беше най-атрактивния абитуриент на вечерта и аз страшно разчитах на Вашият професионален обектив, но уви негова снимка не видях …. За мое огромно съжаление …. Молбата ми към Вас е, ако имате възможност и разбира се – снимки на младежите абитуриенти от тази вечер, да ги качите на сайта и ако имам късмет да видя сина си – да си поръчам снимка голям формат. Благодаря.

Благодаря много за страхотните снимки, г-н Димов 🙂 (момичето с късата рижава коса 😀 )

ПГО „Княгиня Мария Луиза “ – естествено на първата страница 😛 :))))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.