Categories
Статии

Къде да отпразнувам абитуриентския си бал?

Чудите ли се в кой ресторант да отпразнувате абитуриентския си бал?
Малко помощ от мен – не са ми платили за рекламата, но не бих отказал една вечеря ‘фор фрии’! 🙂
Ако сте избрали някой от ресторантите из центъра на София, шансовете да се появи огромна тумба цигани тъпанари и кларинетисти не са никак малки. Общо взето скромния ми опит показва, че вероятноста това да се случи е ТОЧНО 1 – 1/(x-1), където x e броя на всички ресторанти в центъра. За това още след малко….
А сега защо не трябва да искате цигански оркестър докато чакате да се съберете пред ресторанта? ОК… краткия отговор е – „Защото ми пречи скапания оркестър!“. По подробен – „Направо ме побъркват тия цигани с тъпаните и кларинетите! Побърква ме и това, че вас не ви побърква!“. Дано разбирате какво имам пред вид…
И ако случайно, ама съвсем случайно решите, че не искате тупалупа-та на големия тъпан, защо не вземете да отпразнувате в Шератон? Това май е единственото място където разгонват тъпанарите. А тази година вместо цигански оркестър бяха надули ‘Mercy’ на ‘Duffy’. Просто кеф!

Стефан Димов

The best labor-saving device of today is tomorrow.

5 отговори на “Къде да отпразнувам абитуриентския си бал?”

Е то на ТЕБ хубаво ти пречи, но на ТЯХ им ХАРЕСВА. А ТЕ имат бал, значи ще правят каквото им доставя удоволствие.

Само ще те коригирам: пред Шератон също може да има „тупалупа“(поне на моя бал имаше). Последният бал, на който бях беше в Хилтон и там ги нямаше циганите и оркестъра, но както каза момичето преди мен – който плаща, той поръчва музиката:)

Сега видях и другата ти публикация за Шератон с поправката.

Да, 2009 за пръв път снимах пред Хилтън и беше много приятно. Доста е широко и няма цигански оркестри. Или поне нямаше когато аз бях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.