Цигански оркестър, година по-късно

Преди време бях писал че на Шератон няма цигански оркестър… е това вече не е вярно. Замислям се дали да не си купя тапи за уши или mp3-ка някаква.

Поправка от един ден по-късно. Слава богу… просто не са се били усетили от управата на хотела. Вчера ги ‘помолиха’ да се разкарат нахалните свирачи.

А към родителите, които не искат благозвучните оркестри… не си въобразявайте, че няма да се появят. Те са много и са навсякъде. Те са в двора на училището. Те са и пред ресторанта. Просто трябва да предприемете АКТИВНИ мероприятия и то ПРЕДИ бала. Говорете с директора на училището. Говорете с управата на ресторанта. Повярвайте, просто НЕ ИСКАТЕ такова представление на вашия празник !!!

Автор: Стефан Димов

The best labor-saving device of today is tomorrow.

3 коментара към “Цигански оркестър, година по-късно”

  1. А всички толкова се надявахме поне там да намерим почивка от откровената… цигания. Заразата е поголовна…

  2. Моля, без коментари на расистка и верска тематика! Такива коментари няма да бъдат одобрявани.
    И сякаш съм останал недоразбран – нямам нищо против никоя група хора. Не одобрявам наглостта, простотията и ценностната система, възпята в чалгата. Изобщо не ме интересува какви са хората в оркестъра – поведението и музиката им са проблема.

  3. Нали е бал защо да няма музика ако по балове и сватби няма жива музика то кога на погребения ли ? Веселете се бе хора това е бал! Нека си има оркестри да става купон 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.